Често Задавани Въпроси

Какво съдържа Miracle White?
Активните съставки на Miracle гелът работят за бързото отстраняване на петната от зъбите,ефективно и безопасно.Съдържанието е :Вода, Propylene Glycol, Carbomer, NaOH, Peppermint Oil, Hydrogen Peroxide (12%).
Колко продцедури може да се извършат с една тубичка Miracle White?
Всяка тубичка съдържа гел за поне 25 продцедури.Ще забележите резултати дори след първата употреба,но за цялостно избелване ние препоръчваме два пъти на ден за около седмица и ще се радвате на кристално бели зъби.
Наистина ли ако купя 1 опаковка ще получа 2?
За ограничен период от време ние ви правим подарък,ако купите 1 получавате 2,ако купите 5 получавате 10.Тази оферта и лимитирана във времето и може да изчезне във всеки един момент затова не изпускай промоцията още днес.
Как се получава продуктът?
Miracle White се праща по въздучна поща със самолет от Нова Зеландия и отнема от 5 до 10 дни за да пристигне в зависимост на вашата локация.След като попълните данните си (задължително на английски) и платите пратката ви потегля.След около седмица ще ви се обадят на оставения телефон от DHL и ще ви кажат от къде да си вземете пратката.
Как се извършва плащането?
Можете да поръчате безопасно онлайн през PayPal или с кредитна карта.Ако предпочитате може да поръчате и през телефон или да платите през банкова сметка -свържете се с нас.
Давате ли гаранция?
Да,ако не се уверите,че Miracle White е най-ефективното средство за избелване на зъбите можете да върнете поръчката дори тубичката да е напълно празна-ние ще ви върнем парите!